Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Braun Digitale thermometer PRT1000

Braun Digitale thermometer PRT1000
- Professionle nauwkeurigheid.
- Snelle meting in 8 seconden.
- Flexibele tip

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Voor het meten van de lichaamstemperatuur.

Aanwijzingen voor gebruik
Gebruik onder de oksel
Deze methode wordt gebruikt bij baby’s en kleine kinderen.
1. Wrijf de oksel droog met een droge handdoek.
2. Plaats de sondepunt onder de arm zodat het uiteinde contact maakt met de huid, en plaats de arm van de patiënt naast zijn/haar lichaam
Bij een klein kind is het soms handig om het kind tegen u aan te houden, zodat zijn/haar arm naast het lichaam blijft. Zo voorkomt u dat de kamertemperatuur de meetwaarde beïnvloedt.
3. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de meetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
4. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Oraal gebruik
Deze methode is geschikt voor kinderen die oud genoeg zijn om de thermometer op een veilige manier in de mond te houden.
1. Het is belangrijk dat u de punt van de thermometer goed onder de tong plaatst, links dan wel rechts, om een goede, nauwkeurige waarde te verkrijgen. Plaats de sensorpunt op een van de plaatsen onder de tong die zijn gemarkeerd met “√” (Afb. 2). Houd de mond van de patiënt dicht en laat hem/haar stilzitten om te zorgen voor een nauwkeurige meting.
2. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
3. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Rectaal gebruik
Wordt vaak gebruikt bij baby’s en kleine kinderen, of wanneer meten in de mond of onder de oksel lastig is.
1. Breng een beetje wateroplosbaar glijmiddel aan op de punt van de thermometer om deze gemakkelijker te kunnen inbrengen. Gebruik geen vaseline. Lees het etiket van het glijmiddel om er zeker van te zijn dat u de juiste soort gebruikt.
2. Leg de patiënt op zijn/haar zij. De juiste positie bij baby’s is de buikligging, waarbij de beentjes naar beneden hangen. U kunt de baby over uw knieën, op de rand van een bed of een commode leggen. In deze positie kan de thermometer veilig en eenvoudig in het rectum worden geplaatst.
3. Breng voorzichtig de punt van de thermometer MAXIMAAL 1,3 cm in het rectum. Stop als u weerstand voelt. Houd tijdens de meting de thermometer op zijn plaats.
4. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven.
5. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Contra-indicaties
Niet uitkoken of in de vaatwasser doen. Als u dit wél doet, zal de thermometer niet meer functioneren en vervalt de garantie

Bestanddelen
-

Overige informatie
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant
Fabrikant:, Kaz Europe Sarl, Place chauderon 18, CH-1003 Lausanne, Zwitserland
Gebruik onder de oksel Deze methode wordt gebruikt bij baby’s en kleine kinderen. 1. Wrijf de oksel droog met een droge handdoek. 2. Plaats de sondepunt onder de arm zodat het uiteinde contact maakt met de huid, en plaats de arm van de patiënt naast zijn/haar lichaam Bij een klein kind is het soms handig om het kind tegen u aan te houden, zodat zijn/haar arm naast het lichaam blijft. Zo voorkomt u dat de kamertemperatuur de meetwaarde beïnvloedt. 3. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de meetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven. 4. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven. Oraal gebruik Deze methode is geschikt voor kinderen die oud genoeg zijn om de thermometer op een veilige manier in de mond te houden. 1. Het is belangrijk dat u de punt van de thermometer goed onder de tong plaatst, links dan wel rechts, om een goede, nauwkeurige waarde te verkrijgen. Plaats de sensorpunt op een van de plaatsen onder de tong die zijn gemarkeerd met “√” (Afb. 2). Houd de mond van de patiënt dicht en laat hem/haar stilzitten om te zorgen voor een nauwkeurige meting. 2. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven. 3. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven. Rectaal gebruik Wordt vaak gebruikt bij baby’s en kleine kinderen, of wanneer meten in de mond of onder de oksel lastig is. 1. Breng een beetje wateroplosbaar glijmiddel aan op de punt van de thermometer om deze gemakkelijker te kunnen inbrengen. Gebruik geen vaseline. Lees het etiket van het glijmiddel om er zeker van te zijn dat u de juiste soort gebruikt. 2. Leg de patiënt op zijn/haar zij. De juiste positie bij baby’s is de buikligging, waarbij de beentjes naar beneden hangen. U kunt de baby over uw knieën, op de rand van een bed of een commode leggen. In deze positie kan de thermometer veilig en eenvoudig in het rectum worden geplaatst. 3. Breng voorzichtig de punt van de thermometer MAXIMAAL 1,3 cm in het rectum. Stop als u weerstand voelt. Houd tijdens de meting de thermometer op zijn plaats. 4. Wanneer de piektemperatuur is bereikt, klinken er piepsignalen. De temperatuur is nu bevestigd. Wanneer de thermometer van de eetplaats wordt verwijderd, wordt de bijbehorende kleur weergegeven. 5. Schakel de thermometer uit en maak deze schoon zoals verderop aangegeven.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overBraun Digitale thermometer PRT1000 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
  2. image
    Geratherm Non contact thermometer 1 stuks 1 Stuks Geratherm Non contact thermometer
    5495
    1 Stuks
  3. image
    Vitility Nagelschaar xl 1 stuks 1 Stuks Deze nagelknipper voor de tenen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk bij hun tenen kunnen komen.
    874
    1 Stuks
  4. image
    CareBag Wegwerpurinaal man 20 stuks 20 Stuks CareBag plaszakken / urinalen zijn ideaal voor onderweg of wanneer een (schoon) toilet lastig of niet tijdig te bereiken is.
    1920
    20 Stuks
  5. image