Filteren
Huid, vacht

Advies bij huidklachten en vachtproblemen bij de hond:

Huidproblemen zijn de meest voorkomende klachten bij honden. Deze uiten zich vaak in jeuk, kaalheid en ontstekingen. Huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door onder andere allergie, verharen en vlooien of kunnen een ernstiger onderliggende oorzaak hebben. Een gezonde, uitgebalanceerde voeding met voldoende vitamines en mineralen en een goede reiniging en verzorging van de vacht kunnen veel huid- en vachtproblemen voorkomen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het beste voor uw hond

Uw hond is uw beste vriend en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor. Een goede verzorging met de juiste producten maar natuurlijk ook medicatie wanneer dat nodig is. Een apotheek heeft veel verstand van medicijnen, de parallel met dieren is niet moeilijk te maken. Vandaar dat Leef.nl als apotheekwebshop ook verzorgingsproducten en zelfzorg medicijnen verkoopt voor huisdieren. Een dierenarts kan al uw vragen beantwoorden, maar u vindt op Leef.nl ook veel informatie over ziekte en gezondheid van uw huisdier. Producten vindt u voor blaas en nieren, luchtwegen, spieren en gewrichten maar natuurlijk ook de gewone verzorging van vacht en gebit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.