Filteren
Corona zelftest

Om erachter te komen of je corona hebt kun je een zelftest doen. Een zelftest is een antigeen sneltest, waarbij je zelf het slijm uit je neus mengt met een vloeistof. Binnen een aantal minuten heb je vervolgens de uitslag. In ons assortiment vind je zelftesten van de merken Deepblue, Flowflex en NewGene. Ook vind je in ons assortiment een corona bloedtest van het merk Medivere. Met deze test kan je achterhalen of er antistoffen in je lichaam zitten. Bekijk al onze zelftesten hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Corona zelftesten

Heb ik corona gehad?

Met de Medivere corona antistoffen bloedtest kan je achterhalen of je al in contact bent geweest met het SARS-CoV-2-virus. Als er antistoffen worden gevonden dan is de kans groot dat jouw lichaam al een immuun bescherming tegen het virus heeft opgebouwd. De test kan je eenvoudig vanuit huis doen, er zijn slechts enkele bloeddruppels nodig. Het monster kan je gratis retour sturen naar het laboratorium en binnen enkele dagen ontvang je de uitslag. Lees goed de instructies bij het product voordat je de zelftest gebruikt. Deze test kan je niet gebruiken voor een acute diagnose van het SARS-CoV-2-virus.

Let op: de uitslag dient als basis voor een individuele therapie en moet altijd met een arts worden besproken.

Corona zelftesten kopen

Met een corona zelftest kan je erachter komen of je corona hebt. Je gebruikt het wattenstaafje dat bij de test geleverd zit om wat slijm uit de neus te halen. Dit meng je met een vloeistof en vervolgens breng je een aantal druppels op de testcassette aan. Na ongeveer 15 minuten kan je zien of de uitslag positief of negatief is. De Flowflex zelftest Covid-19 SARS-CoV-2 antigeen is een voorbeeld van zo’n test. Het is een medisch hulpmiddel, dus lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing. Je kan ook kiezen voor de Newgene zelftest Covid-19 SARS-Cov-2 antigen of de Deepblue zelftest Covid-19 SARS-Cov-2 antigeentest, deze werken op dezelfde manier.

Wanneer je positief bent getest

Wanneer de zelftest een positieve uitslag geeft, ben je besmet met het coronavirus. Geef dan vooral aan de mensen die je de dagen ervoor hebt gezien aan dat je besmet bent. Zij kunnen voor de zekerheid ook een test doen. Bekijk de website van de Rijksoverheid om te zien hoelang je thuis moet blijven. Bij een negatieve uitslag is het uiteraard goed om alsnog voorzichtig te blijven.

Corona zelftesten bij Leef.nl

Ben jij op zoek naar een corona zelftest of vind je het handig om altijd een aantal corona zelftesten in huis te hebben? Dan ben je bij Leef.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je zelftesten van verschillende merken die je eenvoudig en snel besteld. Wat je voor 21.00 uur besteld, heb je de volgende werkdag al in huis. Wanneer je nog vragen hebt over jouw zelftest dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.