Imsevimse Inlegkruisjes wasbaar zonder sluiting naturel 3 stuks

Inhoud
3 Stuks
1879
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Imsevimse Inlegkruisjes wasbaar zonder sluiting naturel
Wil jij een bijdrage leveren aan een beter milieu? Kies dan voor ImseVimse wasbare inlegkruisjes. Wasbare inlegkruisjes zijn beter voor het milieu, voordeliger en beter voor de gezondheid, dan "normale inlegkruisjes". De wasbare inlegkruisjes komen altijd in een verpakking van 3 en zijn beschikbaar in zwart en wit.

De inlegkruisjes hebben geen sluiting in de vorm van drukknoopjes of klittenband. Ze kunnen om de onderbroek gevouwen worden en zijn daarom o.a. ideaal voor vrouwen die (veel) fietsen.

Gebruik
Plaats het inlegkruisje in uw slipje, vouw de vleugels om naar de buitenzijde en weer naar binnen. Zo blijft het inlegkruisje beter op z"n plaats zitten. Vervang het inlegkruisje elke 4-5 uur, of wanneer deze verzadigd is. Het heeft de voorkeur om het inlegkruisje na gebruik uit te spoelen en deze vervolgens in een wetbag te bewaren tot je gaat wassen. Je kunt er ook voor kiezen om ze direct na gebruik in een wetbag te doen en met de wasmachine voor te spoelen als het tijd is voor de was. Dit vergroot echter wel de kans op vlekken. 

Wasvoorschriften:
Wanneer het inlegkruisje voor het eerst gebruik worden, was deze dan voor gebruik. Was de string in de wasmachine op 60°C. Daarna mogen ze in de droger. Gebruik geen bleekmiddelen of wasverzachter. Dit verminderd het absorptievermogen van het inlegkruisje.

Fabrikant
ImseVimse AB, Regementsgatan 2, SE-621 50 Visby, Sweden
Plaats het inlegkruisje in uw slipje, vouw de vleugels om naar de buitenzijde en weer naar binnen. Zo blijft het inlegkruisje beter op z"n plaats zitten. Vervang het inlegkruisje elke 4-5 uur, of wanneer deze verzadigd is. Het heeft de voorkeur om het inlegkruisje na gebruik uit te spoelen en deze vervolgens in een wetbag te bewaren tot je gaat wassen. Je kunt er ook voor kiezen om ze direct na gebruik in een wetbag te doen en met de wasmachine voor te spoelen als het tijd is voor de was. Dit vergroot echter wel de kans op vlekken.  Wasvoorschriften: Wanneer het inlegkruisje voor het eerst gebruik worden, was deze dan voor gebruik. Was de string in de wasmachine op 60°C. Daarna mogen ze in de droger. Gebruik geen bleekmiddelen of wasverzachter. Dit verminderd het absorptievermogen van het inlegkruisje.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overImsevimse Inlegkruisjes wasbaar zonder sluiting naturel 3 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  SoriaBel Mycintim vaginale zalf 50 gram 50 Gram Mycintim vaginale zalf 50g
  1495
  50 Gram
 2. image
  Balance Active Gel 5ml 7 ampullen 7 Ampullen Last van een vervelende vaginale geur? Ongewone afscheiding? Of irritatie en/of gevoeligheid in en rond de vagina? Je bent niet alleen….
  1399
  7 Ampullen
 3. image
  Gentle Day Maandverband tiener 12 stuks 12 Stuks De ultra dunne mini tiener maandverbandjes zijn te gebruiken voor de lichte (beginnende) menstruatie en licht urineverlies.
  315
  12 Stuks
 4. image
 5. image
  Natracare Tampons super met inbrenghuls 16 stuks 16 Stuks Natracare produceert inlegkruisjes van hoge kwaliteit, vrij van chemische grondstoffen en enkel vervaardigd met plantcellulose (95% biologisch afbreekbaar).
  629
  16 Stuks