Effectieve tepelzorg voor moeders die borstvoeding geven

Deze informatie is tot stand gekomen in samenwerking met Multi-Mam. Tegenwoordig wordt het geven van borstvoeding weer sterk gepromoot. Sinds de jaren 60 zijn de voordelen van het geven van borstvoeding door meerdere studies aangetoond. Moedermelk is veilig en altijd beschikbaar. Het is altijd op temperatuur en kan niet bederven. Echter het geven van borstvoeding kan vervelend zijn voor de moeder als gevolg van ingetrokken tepels, pijnlijke tepels (kloven en korstjes), infecties (mastitis), schimmel in de mond van de baby of op de tepel.

Tepelbeschadigingen

Tepelbeschadigingen helen het beste in een vochtige omgeving. Gebruik van een vochtige wondbedekking vermindert aanzienlijk de tepelpijn en reduceert kloofjes en korstjes.

Multi-Mam

Voor een moeder met beschadigde tepels is de meest dringende vraag niet hoe lang het duurt voor haar tepels zijn genezen, maar hoe snel ze van haar pijn verlost kan worden. Multi-Mam Kompressen bieden deze directe verlichting. Zij verminderen de pijn en zwelling en herstellen de vochtbalans van de huid.
Multi-Mam Kompressen vormen een zachte beschermende bedekking en creëren een optimaal klimaat voor een snel herstel van het huidweefsel en helpen bij het voorkomen van infecties.
Een kompres bestaat uit een geplastificeerde verbandstof waarop een bio-actieve gel is aangebracht. Het Kompres is makkelijk in gebruik, blijft niet aan de huid plakken, creëert een vochtige wond omgeving, geeft direct verlichting van pijn en zwelling en voorkomt infecties.

Elk Kompres is apart verpakt in een sachet. De sachets zijn per twaalf verpakt in een doosje.

  • Neutraliseert schadelijke micro-organismen op een veilige en natuurlijke manier.
  • Ondersteunt een snel herstel van tepelkloofjes.
  • Werkt direct verzachtend.
  • Verbetert de conditie van de huid rond de tepels.
  • Voorkomt infectie (Mastitis).
  • De gel is natuurlijk en onschadelijk en kan zonder bezwaar door de baby worden doorgeslikt.
Multi-Mam Kompressen zijn een compleet nieuwe aanpak van de behandeling van pijnlijke en/of beschadigde tepels. De gel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR complex. Het 2QR complex heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren, op een natuurlijke en veilige manier.

Multi-Mam Kompressen hebben een sterke bio-actieve werking welke het natuurlijke herstelmechanisme van het weefsel ondersteunt en de conditie van de tepel optimaliseert.

De gel van Multi-Mam Kompressen is natuurlijk, bevat geen geurstoffen en geen conserveermiddelen. De gel heeft een prettige, neutrale smaak en bevat alleen plantaardige ingrediënten. De gel kan zonder bezwaar door de baby worden doorgeslikt.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen