Hierom is een zonnebrand belangrijk!

Het is weer zomer! De tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het zonnetje is weer aangebroken. Maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden: gebruik altijd een zonnebrand als je naar buiten gaat! Je maakt dan wel vitamine D uit zonlicht, maar teveel zon is schadelijk voor je huidcellen. De huid probeert de schade te herstellen door te gaan vervellen maar er zijn ook schadelijke effecten die soms niet te herstellen zijn. Daarnaast krijg je door teveel zonlicht ook sneller rimpels en door altijd zonnebrand te smeren bescherm je de huid hiervoor.

Wat is goede zonnebrand?

Tegenwoordig zijn er veel soorten zonnebrand op de markt: verschillende SPF's, met of zonder bronzer, met of zonder parfum etc. Dit maakt de keuze voor een goede zonnebrand niet gemakkelijk. Daarom hebben wij verschillende zonnebrandcrèmes van lavera getest. lavera is een van de meest bekende natuurcosmetica merken ter wereld en produceert al meer dan 30 jaar natuurlijke verzorgings- en make-up producten. lavera gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten die indien mogelijk ook van biologische afkomst zijn. Super fijn voor je huid en voor het milieu! We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. lavera zonnebrand spray SPF30
    Deze biologische zonnebrand spray je gemakkelijk over je huid, het trekt snel in en plakt niet. Daarnaast beschermt het ook goed tegen de zon. Deze zonnebrand maakt bewust geen gebruik van de nanotechnologie die je in andere sprays wel vaak ziet. De perfecte zonbescherming!
  2. lavera zonnebrand lotion SPF30
    Deze zonnebrand is niet plakkerig en smeert gemakkelijk over de huid. Van de lotion is ook een variant voor kinderen met SPF50. Beide varianten bieden een onmiddellijke en betrouwbare bescherming speciaal voor de tere kinderhuid of extreem gevoelige volwassen huid.
  3. lavera zonnebrandcrème anti-aging SPF30
    Dit is een zonnebrand en anti-aging in een! Naast het beschermen van de huid biedt deze variant ook een verzorging voor de huid. De zonnebrand is makkelijk op het gezicht aan te brengen en plakt niet. Ideaal voor op vakantie!

Na het zonnen is het ook belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik daarvoor de aftersun van lavera. Deze aftersun bevat biologische aloe vera, shea boter en vitamine E die er samen voor zorgen dat de huid langdurig en intensief wordt gehydrateerd na blootstelling aan de zon. De aftersun verzacht en verkoelt de huid. Naast producten om je huid te beschermen tegen de zon heeft lavera nog meer huid- en haarverzorgingsproducten. Bekijk gauw het hele assortiment van lavera!