Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood gebak mix gom glutenvrij bio 60 gram
Merk
Inhoud
60 Gram
4,35
3,48
Nu in price verlaagd!
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Bindmiddel voor brood gebak mix gom glutenvrij bio
Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood gebak mix gom glutenvrij bio
Ingrediënten
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Recept voor een glutenvrij brood: meng 13 g Mix"Gom met 500 g meel van uw keuze. Toevoegen: 25 g Lev"Sarrasin of Lev"Quinoa (of 5 g gist) + 10 g zout + 1 eetlepel olijfolie + 400-450 ml lauw water. In een cakeblik gieten, 1.30 - 2 u. laten rusten op een plek met een gematigde temperatuur, dan 45-50 min. bakken op 200-230°C (7-8).
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Ma Vie Sans Bindmiddel voor brood gebak mix gom glutenvrij bio
Ingrediënten
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g | |
---|---|
Energie | 53 kJ / 13 kcal |
Vetten | < 0,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | < 0,1 g |
Koolhydraten | 1,7 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 85,2 g |
Eiwitten | 1,8 g |
Zout | 0,63 g |
Gebruik
Recept voor een glutenvrij brood: meng 13 g Mix"Gom met 500 g meel van uw keuze. Toevoegen: 25 g Lev"Sarrasin of Lev"Quinoa (of 5 g gist) + 10 g zout + 1 eetlepel olijfolie + 400-450 ml lauw water. In een cakeblik gieten, 1.30 - 2 u. laten rusten op een plek met een gematigde temperatuur, dan 45-50 min. bakken op 200-230°C (7-8).
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal).
*afkomstig van biologische landbouw.
Recept voor een glutenvrij brood: meng 13 g Mix"Gom met 500 g meel van uw keuze. Toevoegen: 25 g Lev"Sarrasin of Lev"Quinoa (of 5 g gist) + 10 g zout + 1 eetlepel olijfolie + 400-450 ml lauw water. In een cakeblik gieten, 1.30 - 2 u. laten rusten op een plek met een gematigde temperatuur, dan 45-50 min. bakken op 200-230°C (7-8).
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen