Ma Vie Sans Taartdeegmix zoet en hartig glutenvrij bio 400 gram

Inhoud
400 Gram
529
Er is voldoende op voorraad Op voorraad

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Taartdeegmix zoet en hartig glutenvrij bio
Taartdeegmix zoet en hartig glutenvrij bio

Ingrediënten
halfvolkoren rijstmeel*, aardappelzetmeel*, sorghomeel* (12%), maniokzetmeel*, blonde psyllium*, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.

Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram  
Energie 343 kcal / 1455 kJ
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
1,1 gram
0,2 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
77,6 gram
0,4 gram
Voedingsvezels 2,7 gram
Eiwitten 4,3 gram
Zout 1,2 gram


Gebruik
Klassieke bereiding:
200g taartdeeg mix, 1 ei, 2 tot 3 eetlepels olie, 10 cl water.

Vegan bereiding:
200g taartdeeg mix, plantaardige yoghurt, 2 tot 3 eetlepels olie, 10 cl water.

1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Meng alle ingrediënten met een houten lepel tot het verkrijgen van een soepel, enigszins plakkerig deeg.
3) Strooi een restje van de mix op bakpapier en op de bal deeg, rol het deeg vervolgens uit en leg huishoudfolie tussen het deeg en de deegroller om plakken te voorkomen.
4) Prik, bij ingrediënten die veel vocht bevatten (courgettes, tomaten) gaatjes in het deeg, bak de taart gedurende 10 min. voor op 180°C voeg vervolgens de ingrediënten toe en bak de taart in 10-15min. af. Voeg anders direct alle ingrediënten toe (bijv.: quiche) en laat de taart 20-25min. bakken.

Bewaren
Bewaren op een droge en koele plek.

Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk

Land van herkomst
Frankrijk
halfvolkoren rijstmeel*, aardappelzetmeel*, sorghomeel* (12%), maniokzetmeel*, blonde psyllium*, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Klassieke bereiding: 200g taartdeeg mix, 1 ei, 2 tot 3 eetlepels olie, 10 cl water. Vegan bereiding: 200g taartdeeg mix, plantaardige yoghurt, 2 tot 3 eetlepels olie, 10 cl water. 1) Verwarm de oven voor op 180°C. 2) Meng alle ingrediënten met een houten lepel tot het verkrijgen van een soepel, enigszins plakkerig deeg. 3) Strooi een restje van de mix op bakpapier en op de bal deeg, rol het deeg vervolgens uit en leg huishoudfolie tussen het deeg en de deegroller om plakken te voorkomen. 4) Prik, bij ingrediënten die veel vocht bevatten (courgettes, tomaten) gaatjes in het deeg, bak de taart gedurende 10 min. voor op 180°C voeg vervolgens de ingrediënten toe en bak de taart in 10-15min. af. Voeg anders direct alle ingrediënten toe (bijv.: quiche) en laat de taart 20-25min. bakken.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overMa Vie Sans Taartdeegmix zoet en hartig glutenvrij bio 400 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Capsinol Hooikoorts neusspray 20 milliliter 20 Milliliter Capsinol Hooikoorts neusspray
    1249
    20 Milliliter
  2. image
  3. image
    After Bite Insectenspray 30% deet 100 milliliter 100 Milliliter
    899
    100 Milliliter
  4. image
    Damhert Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100 gram 100 Gram Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100g
    289
    100 Gram