Ma Vie Sans Zuurdesem quinoa glutenvrij 50 gram

Inhoud
50 Gram
325
Er is voldoende op voorraad Op voorraad

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Zuurdesem quinoa glutenvrij
Zuurdesem quinoa glutenvrij

Ingrediënten
gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. *80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 367 kcal / 1548 kJ
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Eiwitten 19,5 gram
Koolhydraten 55,4 gram
- waarvan suikers 4,7 gram
Voedingsvezels 9,8 gram
Zout 0,02 gram



Gebruik
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel…

Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk

Land van herkomst
Italie
gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. *80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel… Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water. 1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen. 2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C). 3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8). 4) Bak gedurende 30 tot 40 min. Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overMa Vie Sans Zuurdesem quinoa glutenvrij 50 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Capsinol Hooikoorts neusspray 20 milliliter 20 Milliliter Capsinol Hooikoorts neusspray
    1249
    20 Milliliter
  2. image
  3. image
    Damhert Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100 gram 100 Gram Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100g
    289
    100 Gram