Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 40 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 40 euro.

 

Productinformatie

De ideale metgezel voor een plezierige vlucht: de oordopjes met gepatenteerde speciale filters zorgen voor rust en reguleren de drukcompensatie tussen oor en cabine bij het opstijgen en landen. De oordopjes bieden een prettige geluiddemping in het middenbereik, waarbij het nog steeds mogelijk is een gesprek te voeren. Tegelijkertijd reguleren de filters de drukcompensatie en gaan op die manier de vaak als onprettig ervaren luchtdrukschommelingen tijdens start en landing tegen.

Voor reizigers met een kleinere gehoorgang bevat elke verpakking een tweede paar kleinere oordoppen, waarin de filters indien nodig kunnen worden ingezet. Ook geschikt voor kinderen vanaf de basisschool. De oordoppen zijn afwasbaar en herbruikbaar.

De gehoorbescherming bestaat uit twee delen: de gekleurde, ronde filter en de transparante oordop. De filters zijn (M: 8-12 mm) al in de grotere oordoppen aangebracht. Breng eerst deze doppen volgens de aanwijzingen in de gehoorgang. Als dit moeilijk gaat of onprettig aanvoelt, probeer het dan met de ietwat kleinere oordoppen (S: 6 – 11 mm).

Gebruik
In de oren plaatsen: Grijp met één hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit. 

Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging. Door plotseling of snel verwijderen kan het trommelvlies beschadigd raken. 

Filter verwisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onder de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Leg de filter iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt!

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overOhropax Filter flight
Jouw waardering
 1. Macks Dreamgirl foam
  Macks Dreamgirl foam 200 stuks Zijde zachte oordop. Ultiem comfort voor vrouwen met kleine en/of gevoelige gehoorkanaal.
  6599
  200 stuks
 2. Otalgan Oordopjes
  Otalgan Oordopjes 2 paar Otalgan Oordopjes geven bescherming tegen geluidsoverlast, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden, muziek, snurken e.d. De oordopjes verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen.
  349
  2 paar
 3. Get Plugged Swim plugs
  Get Plugged Swim plugs 3 paar Get Plugged Swim Plugs - 3 paar
  845
  3 paar
 4. Nonoise Motor
  Nonoise Motor 1 paar NoNoise Motorsport – Veilig genieten op de motor
  2295
  1 paar
 5. Aromed Ordexma oorschelpolie
  Aromed Ordexma oorschelpolie 10 ml Ordexma Oorschelpolie is aan te bevelen bij huid ongemakken, zoals jeuk, irritatie, psoriasis, eczeem van de oorschelp
  950
  10 ml
 6. Otalgan Party plugs
  Otalgan Party plugs 1 paar Otalgan Party plugs
  699
  1 paar
 7. Alpine Partyplug pro natural
  Alpine Partyplug pro natural 1 paar Partyplug pro natural 1paar
  2995
  1 paar