Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Roxasect Mottenval
De Roxasect mottenval bestrijdt motten. Gif en reukloze val voor het opsporen van motten in kleding, tapijten, stoffen, gordijnen etc.
Wanneer motten op de val terecht komen worden ze vervolgens door de lijmlaag op de val vastgehouden

samenstelling
1 Houder en 1 lijmkaartje

Gebruik
1. Haal de plastic houder uit de verpakking en vouw deze helemaal open, zodat deze plat is. Vouw de 2 hoeken naar elkaar toe waarbij de datumindicator aan de buitenkant zichtbaar moet zijn, zodat de houder goed vast zit. Als de kanten op elkaar zitten kan de driehoek naar onder toe gevouwen worden en vastgeklikt worden. Druk als laatste de haak eruit, plaats deze omhoog en klik deze vast.
2. Haal voorzichtig aan beide kanten het beschermende papier van het kaartje en schuif het kaartje op de houder. Het kaartje staat haaks op de driehoek en blijft op zijn plek door de daarvoor bestemde gleufjes.
3. De mottenval kan nu opgehangen worden. Door de datumindicator met het schuifje op de juiste maand te zetten kan worden aangegeven wanneer de val moet worden vervangen. Dat is na 3 maanden.

Fabrikant
Vemedia BV, Postbus 171, 1110 BC Diemen
1. Haal de plastic houder uit de verpakking en vouw deze helemaal open, zodat deze plat is. Vouw de 2 hoeken naar elkaar toe waarbij de datumindicator aan de buitenkant zichtbaar moet zijn, zodat de houder goed vast zit. Als de kanten op elkaar zitten kan de driehoek naar onder toe gevouwen worden en vastgeklikt worden. Druk als laatste de haak eruit, plaats deze omhoog en klik deze vast. 2. Haal voorzichtig aan beide kanten het beschermende papier van het kaartje en schuif het kaartje op de houder. Het kaartje staat haaks op de driehoek en blijft op zijn plek door de daarvoor bestemde gleufjes. 3. De mottenval kan nu opgehangen worden. Door de datumindicator met het schuifje op de juiste maand te zetten kan worden aangegeven wanneer de val moet worden vervangen. Dat is na 3 maanden.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overRoxasect Mottenval 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    WC Eend Blok pine fresh 40 gram 40 Gram WC Eend Blok pine fresh
    177
    40 Gram
  2. image
    Garnier SkinActive tissue mask charcoal 28 gram 28 Gram Skin active tissue mask charcoal 28g
    299
    28 Gram
  3. image
    Duracell Knoopbatterij 384-392 SBL1 1 stuks 1 Stuks Duracell Silver Oxide munt- en knoopbatterijen hebben een garantie van 3 jaar in de opslag, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze batterijen klaar zullen zijn wanneer u ze nodig hebt.
    265
    1 Stuks
  4. image
    HG X kruipend ongedierte spray 400 milliliter 400 Milliliter HG X Spray tegen kruipend ongedierte
    1539
    400 Milliliter
  5. image
    Roxasect Mottenval 1 stuks 1 Stuks De Roxasect mottenval bestrijdt motten.
    799
    1 Stuks