Schar Butterkeks biscuit glutenvrij
Merk
Inhoud
165.0 Gram
2,46
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
EAN
8008698012857
ARTNR
901475
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Butterkeks biscuit
Dr Schar Butterkeks
Ingrediënten
Maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk), suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diacetyl wijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat, natriumwaterstofcarbonaat zout, natuurlijke aroma"s, voedingszuur: citroenzuur.
Voedingswaarde
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Dr. Schär AG / SPA,, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ), Italie
Dr Schar Butterkeks
Ingrediënten
Maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk), suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diacetyl wijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat, natriumwaterstofcarbonaat zout, natuurlijke aroma"s, voedingszuur: citroenzuur.
Voedingswaarde
| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | |||
| Energie / kJ |
|
||
| Energie / kCal |
|
||
| vetten |
|
||
| waarvan verzadigde |
|
||
| koolhydraten |
|
||
| waarvan suikers |
|
||
| voedingsvezels |
|
||
| eiwitten |
|
||
| Zout |
|
||
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Dr. Schär AG / SPA,, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ), Italie
Maiszetmeel, maismeel, BOTER (melk), suiker, gemodificeerd tapiocazetmeel, EIEREN, VOLLE MELKPOEDER, suikerbietenstroop, emulgator: mono- en diacetyl wijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat, natriumwaterstofcarbonaat zout, natuurlijke aroma"s, voedingszuur: citroenzuur.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen








