Succesboeken Jij bent de placebo 1 stuks

Inhoud
1 Stuks
3550
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Succesboeken Jij bent de placebo
Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten - zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten.
In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een hartaandoening, een depressie, reumatoïde artritis en zelfs de ziekte van Parkinson keerden door in een placebo te geloven.
Dr. Joe vertelt ook de verhalen van andere mensen die om dezelfde reden juist ziek werden en zelfs zijn overleden, zoals slachtoffers van een voodoo-vloek of van een foutieve medische diagnose van een fatale ziekte.

Dr. Joe stelt ook de vraag: Is het mogelijk om mensen de principes van de placebo te leren en, zonder gebruik te maken van een externe remedie, dezelfde innerlijke veranderingen teweeg te brengen in hun gezondheidstoestand en ten slotte in hun leven?
Hij bespreekt wetenschappelijk bewijsmateriaal (inclusief hersenscan-weergaven in kleur) van bijzondere genezingen tijdens zijn workshops waarin deelnemers zijn model van persoonlijke transformatie leren op basis van praktische toepassingen van het "placebo-effect".

Het boek eindigt met een geleide meditatie om de overtuigingen en percepties te veranderen die je beperken - de eerste stap in genezing.
Jij bent de placebo combineert de nieuwste research in neurowetenschap, biologie, psychologie, hypnose, geconditioneerd gedrag en kwantumfysica om de werking van het placebo-effect te ontsluieren ... en laat zien hoe het schijnbaar onmogelijke, mogelijk kan worden.

Samenstelling
Papier

Gebruik
Lezen

Fabrikant / Distributeur
Succesboeken , Dolderseweg 49, 3734 BB Den Dolder
Lezen

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overSuccesboeken Jij bent de placebo 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 Milliliter Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
    999
    100 Milliliter
  2. image
    Chi Abrikozenpit olie bio 100 milliliter 100 Milliliter
    1995
    100 Milliliter
  3. image
    A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks 1 Stuks Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
    3750
    1 Stuks
  4. image
  5. image
  6. image