TS Import Slices Takuan daikonradijs pickled 50 gram
Merk
Inhoud
50 Gram
2,99
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
EAN
8713576273359
ARTNR
893205
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Slices Takuan daikonradijs pickled
Takuan is een typisch Japanse gepickelde groente. Hoewel er in Japan een veelvoud aan gefermenteerde groenten geproduceerd wordt, geldt de takuan als traditioneel basisvoedingsmiddel bij uitstek en wordt het het meest gegeten.
De daikon radijs wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder bronwater gewassen en daarna gedroogd. Dan wordt het in grote houten vaten gedurende een jaar in zout water en rijstzemelen gepickeld. Het behoudt aldus de volledige voedingswaarde van de verse wortel en amylase, een zetmeelomzettend enzym. Bij het koken van daikon gaat een deel van de voedingswaarde verloren. Daarom is het pickelen een waardevolle bereidingswijze om de volle voedingswaarde te kunnen gebruiken.
Ingrediënten
Daikon-radijs, zeezout, SHOYU (bevat SOJA en TARWE (gluten)), zetmeelstroop (mais, zoete aardappel, GERSTEMOUT (gluten) ), water, rijstazijn
Voedingswaarde
Gebruik
Men kan takuan in kleine stukjes gesneden zo uit het pak als bijgerecht bij de maaltijd serveren als ook over salades en in groentebereidingen gebruiken. Men kan het ook in kleine stukjes gesneden met rijst meekoken.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Distributeur, TerraSana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Takuan is een typisch Japanse gepickelde groente. Hoewel er in Japan een veelvoud aan gefermenteerde groenten geproduceerd wordt, geldt de takuan als traditioneel basisvoedingsmiddel bij uitstek en wordt het het meest gegeten.
De daikon radijs wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder bronwater gewassen en daarna gedroogd. Dan wordt het in grote houten vaten gedurende een jaar in zout water en rijstzemelen gepickeld. Het behoudt aldus de volledige voedingswaarde van de verse wortel en amylase, een zetmeelomzettend enzym. Bij het koken van daikon gaat een deel van de voedingswaarde verloren. Daarom is het pickelen een waardevolle bereidingswijze om de volle voedingswaarde te kunnen gebruiken.
Ingrediënten
Daikon-radijs, zeezout, SHOYU (bevat SOJA en TARWE (gluten)), zetmeelstroop (mais, zoete aardappel, GERSTEMOUT (gluten) ), water, rijstazijn
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 133 | kJ |
Energie(kcal) | 32 | kcal |
Eiwit totaal | 1,5 | g |
Koolhydraten totaal | 4,0 | g |
Suikers | 3,5 | g |
Vet totaal | 0,0 | g |
Vet verzadigd | 0,0 | g |
Voedingsvezel | 5,0 | g |
Zout | 5,8 | g |
Gebruik
Men kan takuan in kleine stukjes gesneden zo uit het pak als bijgerecht bij de maaltijd serveren als ook over salades en in groentebereidingen gebruiken. Men kan het ook in kleine stukjes gesneden met rijst meekoken.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Distributeur, TerraSana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Daikon-radijs, zeezout, SHOYU (bevat SOJA en TARWE (gluten)), zetmeelstroop (mais, zoete aardappel, GERSTEMOUT (gluten) ), water, rijstazijn
Men kan takuan in kleine stukjes gesneden zo uit het pak als bijgerecht bij de maaltijd serveren als ook over salades en in groentebereidingen gebruiken. Men kan het ook in kleine stukjes gesneden met rijst meekoken.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen