Vivani Couverture smeltchocolade puur bio 2500 gram
Merk
Inhoud
2500 Gram
84,10
Beperkt op voorraad, bestel nu!
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Couverture smeltchocolade puur bio
Vivani Couverture puur
Biologische couverture puur
Ingrediënten
Cacao massa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*. Cacao: ten minste 70%. *Van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
non-EU Agriculture
Vivani Couverture puur
Biologische couverture puur
Ingrediënten
Cacao massa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*. Cacao: ten minste 70%. *Van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 2425 kJ / 585 kcal |
Vet | 44,9 gram |
-Waarvan verzadigd | 28,3 gram |
Koolhydraten | 32,5 gram |
-Waarvan suikers | 27,0 gram |
Eiwitten | 7,0 gram |
Zout | 0,02 gram |
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
non-EU Agriculture
Cacao massa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*.
Cacao: ten minste 70%.
*Van biologische landbouw
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen