Filteren
Ginkgo

Ginkgo is een extract van verse bladeren van de Japanse tempelboom, de Ginkgo biloba. Ginkgo biloba heeft een positieve invloed op het geheugen en verbetert de concentratie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gingko

Oude boom

Ginkgo is een boom uit het geslacht van de familie Ginkgoaceae. Hij komt nog in Japan voor en wordt kortweg Ginkgo genoemd. De Ginkgo is meer dan 300 miljoen jaar oud en wordt daarom ook wel het levende fossiel genoemd. De Chinezen zijn al ver voor Christus de noten gaan gebruiken als medicijn. Tegenwoordig zijn er nog steeds veel voedingssupplementen verkrijgbaar waar bestanddelen van de Ginkgo in worden verwerkt voor veel verschillende indicaties, kwalen en ziekten. Zie hiervoor de bijsluiters van de producten. Bekijk het hele assortiment op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten de volgende werkdag al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.