Hooikoorts

Hebt u tussen februari en september last van klachten zoals niezen, een loopneus, jeuk aan de neus, jeuk aan de ogen of rode, tranende ogen? Dan is de kans groot dat u hooikoorts hebt.

Stuifmeelkorrels

Hooikoorts is een allergie voor stuifmeelkorrels, oftewel pollen. Bij een allergie reageert het afweersysteem ‘overdreven’ op lichaamsvreemde stoffen. In het geval van hooikoorts reageert het afweersysteem dus op stuifmeelkorrels. Stuifmeel zit in bomen en ook in  bloemen, granen en grassen en hangt vooral tijdens de bloeiperiode in de lucht.

 

Hebt u het hele jaar door last van allergische klachten, dan zou een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt of huisdieren de oorzaak kunnen zijn.

In ons assortiment vindt u de beste producten om uw hooikoortsklachten te onderdrukken.

Geirriteerde slijmvliezen

Bij het inademen van de pollen raken de slijmvliezen in de neus- en keelholte en die van de ogen geïrriteerd. Hierdoor krijgt u een loopneus, gaat u niezen en kunnen de ogen tranen en jeuken. Bij droog en warm weer met veel wind, hebben mensen met hooikoorts vaak meer last dan op vochtige, koele dagen.

Huisarts

Hebt u last van benauwdheid, kortademigheid, aanhoudende oorpijn of hoofdpijn of opgezwollen, pijnlijke ogen? Ga dan liever even langs de huisarts. Ook wanneer u alleen klachten aan één kant van het hoofd hebt of als u vrij verkrijgbare geneesmiddelen gebruikt en de klachten niet verminderen, is een bezoekje aan de huisarts aan te raden. Verder gaat u naar de huisarts als uw kind voor de eerste keer klachten heeft, die wijzen op hooikoorts.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen