Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 40 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 40 euro.

 

Productinformatie

Gehoorbescherming en onvervormd geluid, gaat dat wel samen?  Ja, want met OHROPAX Filter Music zijn er nu de perfecte oordoppen voor muziekliefhebbers.
 
OHROPAX Filter Music dempt op een prettige manier, zonder negatieve invloed op het luistergenot. De speciale filters overtuigen door een gelijkmatige demping bij alle frequenties ('vlakke demping'). Hierdoor kan muziek zuiver en onvervormd worden waargenomen, terwijl het gehoor toch beschermd blijft. Ondanks de demping is het nog steeds mogelijk een gesprek te voeren. De zachte, anatomisch gevormde lamellen garanderen een hoog draagcomfort.

Voor mensen met een kleinere gehoorgang bevat elke verpakking een tweede paar kleinere oordoppen, waarin de filters indien nodig kunnen worden ingezet. De oordoppen zijn afwasbaar en herbruikbaar.
 
De gehoorbescherming bestaat uit twee delen: de gekleurde, ronde filter en de transparante oordop. De filters zijn (M: 8-12 mm) al in de grotere oordoppen aangebracht. Breng eerst deze oordoppen volgens de aanwijzingen in de gehoorgang. Als dit moeilijk gaat of onprettig aanvoelt, probeer het dan met de ietwat kleinere oordoppen (S: 6 – 11 mm).

Gebruik
 

In de oren plaatsen: Grijp met één hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit.

Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging. Door plotseling of snel verwijderen kan het trommelvlies beschadigd raken.

Filter verwisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onder de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Leg de filter hiertoe iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt!

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overOhropax Filter music
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Inspiratie

 1. Ohropax Soft geluid mini
  Ohropax Soft geluid mini 10 stuks OHROPAX Mini Soft zijn iets kleinere oordopjes voor mensen met een kleine gehoorhang en voor kinderen (ouder dan 6 jaar).
  427
  10 stuks
 2. Macks Ear seals
  Macks Ear seals 1 paar Ear seals 2st
  599
  1 paar
 3. Aromed Ordexma oorschelpolie
  Aromed Ordexma oorschelpolie 10 ml Ordexma Oorschelpolie is aan te bevelen bij huid ongemakken, zoals jeuk, irritatie, psoriasis, eczeem van de oorschelp
  950
  10 ml
 4. Ohropax Filter flight
  Ohropax Filter flight 1 paar De ideale metgezel voor een plezierige vlucht: de oordopjes met gepatenteerde speciale filters zorgen voor rust en reguleren de drukcompensatie tussen oor en cabine bij het opstijgen en landen.
  1818
  1 paar
 5. Idyl Neus oor schaartje
  Idyl Neus oor schaartje 1 Stuks Idyl Neus- en oorschaartje voor het knippen van neus- en/of oorhaartjes.
  1429
  1 Stuks
 6. Alpine Plug & go rood
  Alpine Plug & go rood 5 paar Plug & go rood 5paar
  895
  5 paar
 7. Macks Dreamgirl foam
  Macks Dreamgirl foam 200 stuks Zijde zachte oordop. Ultiem comfort voor vrouwen met kleine en/of gevoelige gehoorkanaal.
  6599
  200 stuks