Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Ohropax Filter music

Gehoorbescherming en onvervormd geluid, gaat dat wel samen? Ja, want met OHROPAX Filter Music zijn er nu de perfecte oordoppen voor muziekliefhebbers.
 
-

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Gehoorbescherming

Aanwijzingen voor gebruik
In de oren plaatsen: Grijp met één hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit.

Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging. Door plotseling of snel verwijderen kan het trommelvlies beschadigd raken.

Filter verwisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onder de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Leg de filter hiertoe iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt!

Bestanddelen
-

Overige informatie
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant / Distributeur
OTC Medical BV, St. Canisiussingel 28, 6511 TJ Nijmegen
In de oren plaatsen: Grijp met één hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit. Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging. Door plotseling of snel verwijderen kan het trommelvlies beschadigd raken. Filter verwisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onder de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Leg de filter hiertoe iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt!

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overOhropax Filter music 1 paar
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Inspiratie

 1. image
  Ohropax Soft geluid mini 10 stuks 10 Stuks OHROPAX Mini Soft zijn iets kleinere oordopjes voor mensen met een kleine gehoorhang en voor kinderen (ouder dan 6 jaar).
  499
  10 Stuks
 2. image
  Aromed Ordexma oorschelpolie 10 milliliter 10 Milliliter Ordexma Oorschelpolie is aan te bevelen bij huid ongemakken, zoals jeuk, irritatie, psoriasis, eczeem van de oorschelp
  950
  10 Milliliter
 3. image
  Ohropax Filter flight 1 paar 1 Paar De ideale metgezel voor een plezierige vlucht: de oordopjes met gepatenteerde speciale filters zorgen voor rust en reguleren de drukcompensatie tussen oor en cabine bij het opstijgen en landen.
  1818
  1 Paar