Filteren
Cellulitiscremes

Een gladdere huid toont slanker. Door een anti-cellulite crème of een anti-cellulitis apparaat te gebruiken vermindert u cellulite en ziet de huid er strakker uit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cellulitiscremes

Afslankcrèmes

Slanke bovenbenen vinden de meeste vrouwen prachtig, ze geven meer zelfvertrouwen en zorgen dat we lekkerder in ons vel zitten. Zo'n 90% van de vrouwen krijgt echter een keer te maken met cellulitis (sinaasappelhuid). Door onderhuidse vetophopingen op de heupen, de dijbenen of de billen ontstaan er bobbeltjes en kuiltjes in de huid. Een anti-cellulitis crème kan deze cellulitis behandelen. De crème maakt het opgehoopte vet los, remt de ontwikkeling van vetopslag en maakt de sinaasappelhuid gladder. Daarnaast kunnen massages en een gezonde levensstijl helpen cellulitis te behandelen. Naast deze crème's zijn er ook afslankcrèmes verkrijgbaar op Leef.nl. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.