Filteren
Huidproducten

Advies bij het gebruik van DEET

Insectenwerend middelen met diethyltoluamide (DEET) zijn het meest effectief. Gebruik bij kinderen jonger dan twee jaar en zwangere vrouwen producten met maximaal 30% DEET. Wanneer je in de zon gaat, smeer dan eerst de zonnebrand op je huid en wacht vervolgens 20 minuten voordat je het anti-muggenmiddel aanbrengt.  Kies een zonneproduct met een hogere SPF dan normaal want DEET verlaagt de SPF van je zonnebrandcrème.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Insectenspray

Anti-insectenspray, lotion, gel of een stick beschermen de huid tegen muggen, teken en andere stekende insecten. Een anti-insectenmiddel doodt de insecten niet maar beschermt de huid door muggen en insecten op afstand te houden. De producten zijn handig mee te nemen en dus ideaal voor gebruik op vakantie, een dagje weg of gewoon thuis. Lees altijd goed de bijsluiter. Voor zwangeren en kleine kinderen zijn er aparte producten zonder DEET verkrijgbaar. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.