Filteren
Geluiddempers

Advies om veilig te genieten van muziek

Een avond gezellig naar een concert, festival of discotheek kan een irritante piep in je oren tot gevolg hebben. Door de harde muziek zijn de oren overbelast. Wanneer dit te vaak voorkomt kan blijvende gehoorschade het gevolg zijn. Met onze speciale oordoppen kun je veilig genieten van de muziek. Ook in geval van geluidsoverlast vind je bij ons passende oordoppen die het geluid dempen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oorbescherming

Wanneer er wordt gewerkt in een lawaaierige omgeving zijn geluiddempers, zoals oordoppen, belangrijk om te gebruiken. Het beschermen van het gehoor is dan noodzakelijk, omdat het beschadigd kan raken door overmatig hard geluid. Slaapoordoppen zijn er om hinderlijk omgevingslawaai en snurkgeluiden te dempen, om ongestoord te kunnen slapen. Wat bij alle geluidsdempers wel belangrijk is, is dat je wel wakker wordt van bijvoorbeeld de wekker of een kind wat huilt. Alle oordoppen zijn hierop ontwikkeld. Wat het doel ook is, in ons assortiment vind je gepaste gehoorbeschermers.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.