Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (1)

Oefenmaterialen

Trainen van de handen en armen

Ter versteviging van de hand- en armspieren zijn er diverse oefenmaterialen verkrijgbaar. De verschillende kleuren van de putty vertegenwoordigen elk een andere weerstand.

2 Producten
Terug naar boven

Trainen van handen en armen

Bij patiënten met een verminderde handfunctie kan training van de handen een positief effect hebben. Met kleine oefenmaterialen kan men overal oefeningen doen en daardoor de kracht en coördinatie van de hand trainen. Er zijn hulpmiddelen met verschillende hoeveelheden weerstand, zodat er voor ieder een geschikte zwaarte van de training is. kleine kneedballetjes, oefenei maar ook echte handtrainers en trainingsmateriaal voor de armen. Door dagelijks te oefenen worden spieren sterker en blijft kracht behouden. Kijk op Leef.nl welke materialen er verkrijgbaar zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen