Filteren
Luchtkwaliteit

Voor een prettig klimaat

Wanneer de verwarming weer aan gaat kan de lucht binnen te droog worden. Je interieur (bijvoorbeeld houten meubels of vloer) kan hier onder lijden en jijzelf ook. Klachten als een droge huid, droge ogen of hoofdpijn kunnen het gevolg zijn. Met een van onze luchtbevochtigers verbeter je de luchtkwaliteit binnenshuis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luchtbevochtigers

Een droge kamerlucht kan heel wat klachten veroorzaken, zoals droge ogen, droge slijmvliezen en een droge huid. Met een luchtbevochtiger kun je hier iets aan doen. Luchtbevochtigers zorgen voor de ideale luchtvochtigheid. Ze vernevelen continue vocht in de atmosfeer van je kamer, ze maken weinig geluid en ze zijn energiebesparend. Ze schakelen automatisch uit als de watertank leeg is. In ons assortiment vind je diverse merken en uitvoeringen. Ook zijn er aparte ontkalkingspatronen verkrijgbaar.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.