Luchtbevochtigers

Voor een prettig klimaat

Wanneer de verwarming weer aangaat kan de lucht binnen te droog worden. Uw interieur (bv houten meubels of vloer) kan hier onder lijden en ook uzelf. Klachten als een droge huid, droge ogen of hoofdpijn kunnen het gevolg zijn. Met een van onze luchtbevochtigers verbetert u de luchtkwaliteit binnenshuis.

Er zijn geen producten gevonden.

Luchtbevochtigers

Droge ogen, droge slijmvliezen, droge huid, een droge kamerlucht kan heel wat klachten veroorzaken. Met een luchtbevochtiger kunt u hier iets aan doen. Men voelt zich over het algemeen beter. Luchtbevochtigers zorgen voor de ideale luchtvochtigheid. Ze vernevelen continue vocht in de atmosfeer van uw kamer, ze zijn geluidsarm en energiebesparend. Ze schakelen automatisch uit als de watertank leeg is. In ons assortiment vindt u diverse merken en uitvoeringen. Ook zijn er aparte ontkalkingspatronen verkrijgbaar.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen