Filteren
Pijnstillers

Advies bij gewrichtspijn

Bij gewrichtspijn door artrose kun je een pijnstiller gebruiken in de vorm van een gel, zoals ibuprofen gel (Advil gel) of diclofenac gel (Voltaren emulgel). Breng de gel 3-4 maal daags zachtjes op het pijnlijke gewricht aan. De gel werkt bij gewrichtspijn even goed als NSAID's die je als tabletten of zetpil inneemt, maar geeft minder bijwerkingen.

Neem bij gewrichtspijn paracetamol tabletten wanneer de gel onvoldoende werkt. Blijf je klachten houden, dan kun je een NSAID, zoals ibuprofen (Nurofen, Advil), diclofenac (Voltaren) of naproxen (Aleve) gebruiken. Deze pijnstillers kunnen als bijwerking maagklachten of een beschadiging van de maag geven. Bij mensen met een verhoogde kans op maagklachten wordt geadviseerd gelijktijdig een maagzuurremmer, zoals omeprazol (Losecosan), te gebruiken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pijnstillers

Behandeling van gewrichtspijn

Mensen met reumatische ziekten kunnen pijn ervaren in de gewrichten, spieren en pezen. Om de pijn te verlichten kan men gebruik maken van pijnstillers en kompressen. Gewrichtspijn belemmert in de dagelijkse bezigheden en kan daarom beter behandeld worden. Bij Leef.nl heb je de keuze uit diverse pijnstillers, met of zonder ontstekingsremmende werking en in diverse toedieningsvormen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.