Filteren
Verbandkleding

Wanneer er niet gekrabt mag worden, bijvoorbeeld bij eczeem, is verbandkleding zoals een krabpak ideaal. Hiermee wordt de gevoelige kinderhuid beschermd tegen beschadiging. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verbandkleding

Kinderen kunnen snel last krijgen van een geiiriteerde huid. Wat erg veel voorkomt bij kinderen is bijvoorbeeld eczeem. Ter behandeling van eczeem kan een zalf of crème worden gebruikt die de huidbarrière helpt herstellen en roodheid, huidirritatie en jeuk vermindert. Er zijn ook speciale producten voor de dagelijkse verzorging van de eczeemgevoelige huid, bijvoorbeeld van La Roche-Posay. Erg belangrijk is ook dat men niet gaat krabben aan de eczeemplekken vanwege jeuk. Hiervoor kan specialeanti-krab kleding voor kinderen, worden aangeschaft. Bij Leef.nl vind je de beste middelen tegen de symptomen van eczeem, zoals eczeem zalf of eczeem crème.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.