Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Benecos Natural fresh bronzing duo Ibiza night
Met deze Natural fresh bronzer creeer je een prachtige en natuurlijke sun-kissed glow, alsof je net terug komt van vakantie.
Met een bronzer geef je je huid in een handomdraai een zonnig tintje. Zo kun je het hele jaar door genieten van een prachtige en stralende teint.

De Benecos bronzer is verrijkt met macademia-olie en vitamine E.

Ingrediënten (INCI)
TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA/TETRAPHYLLA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, KAOLIN, P-ANISIC ACID, TOCOPHEROL

Gebruik
Bronzer breng je aan op die plekken waar je ook door de zon als eerste bruin zult worden. Dit zijn als het ware de ‘uitstekende’ delen van je gezicht: een gedeelte van het voorhoofd, de jukbeenderen, de slapen en eventueel de neusbrug.
Gebruik hiervoor een speciale bronzerkwast. Breng nooit te veel bronzer in een keer aan, bouw de kleur liever op zodat het resultaat altijd natuurlijk blijft.
TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA/TETRAPHYLLA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, KAOLIN, P-ANISIC ACID, TOCOPHEROL
Bronzer breng je aan op die plekken waar je ook door de zon als eerste bruin zult worden. Dit zijn als het ware de ‘uitstekende’ delen van je gezicht: een gedeelte van het voorhoofd, de jukbeenderen, de slapen en eventueel de neusbrug. Gebruik hiervoor een speciale bronzerkwast. Breng nooit te veel bronzer in een keer aan, bouw de kleur liever op zodat het resultaat altijd natuurlijk blijft.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overBenecos Natural fresh bronzing duo Ibiza night 8 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
  2. image
    Nivea Essentials BB cream light SPF15 50 milliliter 50 Milliliter Essentials BB cream light SPF15 50ml
    1449
    50 Milliliter
  3. image
    Idyl Concealer foundation penseel ronde vorm 1 stuks 1 Stuks Idyl Concealer foundation penseel ronde vorm
    299 179
    1 Stuks
  4. image
    Benecos Compact powder sand 9 gram 9 Gram Benecos Compact powder sand
    755
    9 Gram
  5. image
    Boho cosmetics Mineral loose powder cacao translucide 06 1 stuks 1 Stuks Boho Cosmetics Mineral loose powder cacao translucide 06 bio
    1410
    1 Stuks