Crystal Colloidaal goud 250 milliliter

Inhoud
250 Milliliter
3500
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Crystal Colloidaal goud
Crystal colloïdaal goud

Crystal colloïdaal goud is een volledig natuurlijke minerale oplossing vervaardigd door ons gepatenteerd proces dat verschilt van alle andere op de markt.

Goud werd al gebruikt door oude beschavingen zoals de Egyptenaren die het gebruikten voor mentale, lichamelijke en spirituele zuivering. Het aantal toepassingen van goud is talrijk en neemt alleen maar toe in onze moderne tijd.

Ons 10 PPM colloïdaal goud bestaat alleen uit goud nanodeeltjes en ultra-puur water. We gebruiken alleen goud van de hoogste kwaliteit, en dus bevat het geen vulstoffen of toevoegingen.

samenstelling
Zuiver water Goud

Gebruik
Colloïdaal goud kan uitwendig worden gebruikt. In de loop der jaren zijn veel huidverzorgingsbedrijven nog maar net begonnen met het ontdekken van de antioxidatieve en collageenversterkende eigenschappen van goud. Krijg dat van jouw direct van de bron met de kleinste, meest effectieve gouddeeltjes op nanometer-grootte op de markt!

Crystal colloïdaal goud kan dagelijks worden aangebracht op een pas gereinigde huid (gezicht, hals, décolleté). Laat het product intrekken en sluit jouw huidroutine af met een dag- of nachtverzorging.

Waarschuwingen
Allergische reacties op goud zijn zeldzaam. Iemand die allergisch is voor goud zou niet in staat zijn een voorwerp van metaalgoud, zoals gouden sieraden, aan te raken zonder een allergische reactie te veroorzaken. Wie niet zeker weet of hij of zij allergisch is voor goud, moet een paar druppels op de rug van de hand aanbrengen om te zien of er een allergische reactie optreedt. Als je binnen 30 minuten geen reactie ziet, kun je er vrij zeker van zijn dat je niet allergisch bent voor goud.

Fabrikant
Crystal Colloidals BV, Thomas Alva Edisonweg 13, 6045 GN Roermond
Colloïdaal goud kan uitwendig worden gebruikt. In de loop der jaren zijn veel huidverzorgingsbedrijven nog maar net begonnen met het ontdekken van de antioxidatieve en collageenversterkende eigenschappen van goud. Krijg dat van jouw direct van de bron met de kleinste, meest effectieve gouddeeltjes op nanometer-grootte op de markt! Crystal colloïdaal goud kan dagelijks worden aangebracht op een pas gereinigde huid (gezicht, hals, décolleté). Laat het product intrekken en sluit jouw huidroutine af met een dag- of nachtverzorging.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overCrystal Colloidaal goud 250 milliliter
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

Dit is ook leuk

  1. image
    Exil Fipralone spot on hond medium 3 stuks 3 Stuks Fipralone 134 mg spot-on oplossing voor middelgrote honden
    1999
    3 Stuks
  2. image
    Primeal Polenta mediterranean bio 250 gram 250 Gram Primeal Polenta Mediterranean
    339
    250 Gram
  3. image
    SUN Blue mountain medium roast bio 1 kilogram 1 Kilogram SUN - Blue Mountain - bonen - medium roast
    2228
    1 Kilogram
  4. image
    Nuts & Berries Bar mediterran bio 40 gram 40 Gram Een smaakvolle snack boordevol biologische noten en fruit.
    189
    40 Gram