Femidom Vrouwencondoom

Het vrouwencondoom biedt bescherming tegen zowel zwangerschap als sexueel overdraagbare aandoeningen. 6,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Femidom Vrouwencondoom

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Femidom is een nieuw alternatief in anticonceptie voor de moderne vrouw. Het vrouwencondoom biedt bescherming tegen zowel zwangerschap als sexueel overdraagbare aandoeningen. Femidom is een eenmalig te gebruiken, geurloos condoom dat zich geheel voegt naar de natuurlijke vorm van de vagina. Het vrouwencondoom is, net als een tampon, snel en makkelijk in te brengen. Femidom voelt tijdens het vrijen zacht en comfortabel aan. Een duidelijke gebruiksaanwijzing treft u aan in de verpakking. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Femidom de grootst mogelijke bescherming biedt tegen zwangerschap en sexueel overdraagbare aandoeningen, inclusief aids. Indien de gebruiksaanwijzing op de juiste manier wordt opgevolgd, beschermt het vrouwencondoom uiterst effectief. Ieder vrouwencondoom is op betrouwbaarheid getest volgens zeer strenge normen.

Te gebruiken bij

  • Geslachtsgemeenschap
  • SOA's
  • Ongewenste zwangerschap

Productvoordelen

  • Vrouwencondoom voor de moderne, zelfbewuste vrouw
  • Biedt bescherming tegen ongewenste zwangerschap en SOA's
  • Behoren tot de veiligste condooms die er zijn
  • Dunner dan reguliere mannencondooms
  • Te gebruiken in combinatie met hulpmiddelen (zoals glijmiddelen)
  • Latex vrij, dus ook te gebruiken bij een latex-allergie
  • Duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Gebruiksadvies

Sommige vrouwen zullen het makkelijk vinden Femidom de eerste keer zelf te proberen. Kies een ontspannen houding, liggend, zittend met uw knieën van elkaar of staand met een voet op een stoel. Neem Femidom voorzichtig uit de verpakking. U zult merken dat Femidom is voorbehandeld met glijmiddel. Zorg dat de flexibele binnenring zich aan het gesloten einde van het vrouwencondoom bevindt. Knijp de binnenring tussen duim en middelvinger terwijl u in de binnenring blijft knijpen. Breng met uw andere hand de schaamlippen van elkaar. Breng de binnenring in de vagina en duw deze zo ver mogelijk naar binnen. Hierna drukt u de wijsvinger in het vrouwencondoom totdat u de onderkant van de binnenring kunt voelen. Duw nu de binnenring zo ver mogelijk in de vagina. Het vrouwencondoom zit op de juiste plaats wanneer de binnenring net voorbij het schaambeen ligt. U voelt het schaambeen door uw vinger, als deze enkele centimeters in de vagina is, te bewegen in de richting van je buik. De buitenring en een klein deel van het condoom blijven buiten de vagina. Dit is normaal, u en uw partner zullen hier niets van merken.

Voor het inbrengen van Femidom is het niet nodig dat de penis in erectie is. Het vrouwencondoom kan op ieder gewenst moment voor de gemeenschap worden ingebracht. Het is aan te raden om de penis van uw partner in het condoom te leiden. Als u merkt dat de penis naast het condoom in de vagina komt, dan dient de penis terug getrokken te worden en alsnog in het condoom te worden gebracht. Het is normaal dat het vrouwencondoom tijdens het vrijen gaat schuiven. Dit vermindert de bescherming en het gevoel niet, want de penis blijft geheel omsloten en het sperma blijft in het condoom.  Omdat het vrouwencondoom de vagina geheel omsluit is het niet nodig dat de penis direct na de zaadlozing wordt teruggetrokken. U kunt het vrouwencondoom verwijderen wanneer dat het beste uitkomt voor u en uw partner. Voordat u het vrouwencondoom verwijdert, draait u de buitenring een slag, zodat het sperma in het condoom wordt gesloten. Daarna trekt u voorzichtig het condoom uit de vagina. Stop het gebruikte condoom weer in de verpakking en gooi het in een afvalbak. Nooit door het toilet spoelen! Gebruik bij elke gemeenschap een nieuw vrouwencondoom.

Inhoud

3 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Femidom

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen