Happysoaps Afwaszeep 1 stuks

Inhoud
1 Stuks
8.99
 Beperkt op voorraad, bestel nu!
EAN 8720256109075
ARTNR 949960

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Happysoaps Afwaszeep
Een afwasmiddel dat echt schoonmaakt: kies voor de Afwaszeep van HappySoaps. Deze is 100% plasticvrij, vrij van palmolie, vegan en vrij van sulfaten. Voor een echt schone vaat en blinkende borden. Deze Afwaszeep ruikt heerlijk fris en heeft een grondige en snelle werking. Clean dishes, happy you!

Ervaar een echt schone vaat: ga voor blinkende borden, 0% plastic, palmolievrij, vrij van sulfaten en parabenen en vegan. Ga voor de Afwaszeep van HappySoaps! Dit solide blok heeft een krachtige en snelle schoonmaak werking en ruikt heerlijk fris naar citroen. Ga voor een glanzend effect, zonder plastic of overbodige middelen te gebruiken. Happy you, happy earth!

De producten van HappySoaps zijn 100% plasticvrij en bevatten ook geen microplastics. Daarnaast verpakken wij onze producten in gerecycled karton. Zo wordt er geen grammetje plastic gebruikt voor de productie, opslag en verzending. Echt 100% plasticvrij!

Onze nieuwe Afwaszeep kun je gebruiken zonder geïrriteerde handen! De zeep is namelijk pH-huidneutraal. De pH-waarde van de hand is enorm belangrijk voor het beschermen van de huid tegen infecties, irritaties, allergieën en uitdroging. Veelvuldig gebruik van een (afwas)product met een hoge pH-waarde kan dit verstoren. Wij verzorgen je handen goed en daarom kun je de Afwaszeep met een gerust hart dagelijks gebruiken. Daarnaast vind je in de Afwaszeep geen sulfaten en parabenen.


Waarom is dat belangrijk? Dat komt doordat parabeen een chemisch middel is dat gebruikt wordt om producten langer houdbaar te maken. Veel mensen zijn allergisch voor deze stof en dit kan slecht zijn voor je lichaam. Genoeg reden om ze te vermijden. Sulfaten zijn een middel om een product te laten schuimen. Het nadeel is dat deze natuurlijke oliën uit de huid kunnen onttrekken. Onze Afwaszeep heeft deze schuimers niet nodig door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Samenstelling
Bevat limonene. Anionogene oppervlakteactieve stoffen > 30%. Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%. Parfum < 5%.

Gebruik
Je kunt de afwaszeep eenvoudig gebruiken door met een natte afwasborstel (of doekje of spons), net wat jouw afwasvoorkeur is) over de zeep te vegen. De zeep wordt vervolgens geactiveerd en je kunt de afwsa doen.

Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Bevat limonene: kan een allergische reactie veroorzaken.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Bij aanhoudende oogirritatie: een arst raadplegen.

Fabrikant / Distributeur
HappySoaps Nederland, Laan van Westenenk 731, 7334 DL Apeldoorn
Je kunt de afwaszeep eenvoudig gebruiken door met een natte afwasborstel (of doekje of spons), net wat jouw afwasvoorkeur is) over de zeep te vegen. De zeep wordt vervolgens geactiveerd en je kunt de afwsa doen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overHappysoaps Afwaszeep 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

Dit is ook leuk

 1. image
  Exil Fipralone spot on hond medium 3 stuks 3 Stuks Fipralone 134 mg spot-on oplossing voor middelgrote honden
  19.99
  3 Stuks
 2. image
  Primeal Polenta mediterranean bio 250 gram 250 Gram Primeal Polenta Mediterranean
  3.39
  250 Gram
 3. image
  SUN Coffee Blue mountain medium roast bio 1 kilogram 1 Kilogram SUN - Blue Mountain - bonen - medium roast
  22.28
  1 Kilogram
 4. image
  Nuts & Berries Bar mediterran bio 40 gram 40 Gram Een smaakvolle snack boordevol biologische noten en fruit.
  1.89
  40 Gram