Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Geratherm (4)
  2. Microlife (1)
  3. Romed (1)
  4. Samenwerkende Apothekers (1)
  5. Thermoval (1)

Thermometers

Voor het meten van de lichaamstemperatuur

Met een "gewone" thermometer meet u de lichaamstemperatuur door rectaal te meten. De klassieke thermometer bevat een meetvloeistof die uitzet en de lichaamstemperatuur aangeeft. Sommige mensen vinden het lastig om te zien welke temperatuur dan wordt aangegeven. Zij kunnen beter kiezen voor een thermometer met digitaal afleesvenster.

8 ProductenThermometers

De oorspronkelijk thermometers waren met kwik gevuld en werden via een staafje waar de vloeistof in omhoogkwam afgelezen. De nieuwe generatie thermometers doen dit anders. U kunt de gemeten waarde digitaal aflezen in een venster. Gebruik de thermometer voor het meten van de orale, rectale of oksel lichaamstemperatuur. De lichaamstemperatuur die rectaal wordt gemeten is het meest betrouwbaar en ligt meestal 0,5 °C hoger dan de andere methoden.  Gebruik de thermometer om te kijken wanneer u zich niet goed voelt en wilt weten of er sprake is van koorts. Meet twee keer per dag uw temperatuur, vroeg in de ochtend en aan het einde van de middag. Neem vervolgens het gemiddelde van deze twee metingen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen