Porto Muinos Agar agar poeder bio 50 gram

Inhoud
50 Gram
6,45
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
  • Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
1 boom zal worden geplant voor elke bestelling.

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Agar agar poeder bio
Porto Muinos Agar agar poeder bio

Ingrediënten
Agar-Agar (E-406) poeder* *van biologische oorsprong.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
Energie 170 Kcal / 681 KJ
Vetten 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 0,5 g
   waarvan suikers 0 g
Vezels 84 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,25 g


Gebruik
Voor voedselgebruik als geleermiddel, verdikkingsmiddel en stabilisator. Gelerend en stabiliserend in jam, gelei, sappen, compotes, taarten, vla, yoghurt, wrongel, etc. Verdikkingsmiddel, in lage concentratie, in vla, ijs, mayonaise en andere sauzen.

Voorafgaande voorbereiding is vereist in drie stappen: Los op in warm water en kook onder krachtig roeren tot het volledig is opgelost. Gelvorming treedt op bij afkoeling en het behoudt de textuur bij kamertemperatuur. Zeer zachte textuur 0,8 g / 500 ml. Zachte textuur 1,5 g / 500 ml. Harde textuur 5 g / 500 ml. Zeer harde textuur 7 g / 500 ml. Resultaten gebaseerd op tests uitgevoerd door PORTO-MUIÑOS. We raden elke gebruiker aan zijn eigen tests uit te voeren en zijn specifieke resultaten te controleren.

Bij dagelijks gebruik is de aanbevolen maximale dosering ongeveer 5 gram gedroogd zeewier per dag.

Bewaren
Bewaar op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘ten minste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.

Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.

Fabrikant / Distributeur
YourWell, Marconiweg 55, 3225LV Hellevoetsluis

Land van herkomst
Spanje
Agar-Agar (E-406) poeder* *van biologische oorsprong.
Voor voedselgebruik als geleermiddel, verdikkingsmiddel en stabilisator. Gelerend en stabiliserend in jam, gelei, sappen, compotes, taarten, vla, yoghurt, wrongel, etc. Verdikkingsmiddel, in lage concentratie, in vla, ijs, mayonaise en andere sauzen. Voorafgaande voorbereiding is vereist in drie stappen: Los op in warm water en kook onder krachtig roeren tot het volledig is opgelost. Gelvorming treedt op bij afkoeling en het behoudt de textuur bij kamertemperatuur. Zeer zachte textuur 0,8 g / 500 ml. Zachte textuur 1,5 g / 500 ml. Harde textuur 5 g / 500 ml. Zeer harde textuur 7 g / 500 ml. Resultaten gebaseerd op tests uitgevoerd door PORTO-MUIÑOS. We raden elke gebruiker aan zijn eigen tests uit te voeren en zijn specifieke resultaten te controleren. Bij dagelijks gebruik is de aanbevolen maximale dosering ongeveer 5 gram gedroogd zeewier per dag.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPorto Muinos Agar agar poeder bio 50 gram
Jouw waardering

Dit is ook leuk

  1. image
    Primeal Polenta mediterranean bio 250 gram 250 Gram Primeal Polenta Mediterranean
    3,39
    250 Gram
  2. image
    Nuts & Berries Bar mediterran bio 40 gram 40 Gram Een smaakvolle snack boordevol biologische noten en fruit.
    1,94
    40 Gram