Testjezelf.nu Drugstest cocaine 6 stuks

Inhoud
6 Stuks
1544
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Testjezelf.nu Drugstest cocaine
eze laboratorium kwaliteit Drugstest toont het gebruik aan van:
Cocaïne (COC) (Metaboliet = afbraakproduct = Benzoylecgonine)

Met deze test kunt u de aanwezigheid van benzoylecgonine in urineaantonen. Benzoylecgonine is een metaboliet (afbraakproduct) van Cocaïne.

Cocaïne wordt gewonnen uit de bladeren van de coca plant. Gebruik van cocaïne kan zorgen voor euforie, een toename van het zelfvertrouwen en zelfs het gevoel dat men over bovenmenselijke krachten beschikt. Het leidt ook tot een snellere polsslag, een verwijding van de pupillen, koorts, spiertrekkingen en zweten. Benzoylecgonine kan 24 tot 60 uur na het gebruik van cocaïne nog in de urine worden aangetoond.

Hoe betrouwbaar is de test?
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een gehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml. Door deze lage grenswaarde kan ook een gering cocaïnegebruik al worden aangetoond.

Hoe lang is cocaïne (benzoylecgonine) in urine aantoonbaar?
Benzoylecgonine wordt door het lichaam snel afgebroken en is ca. 1-4 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie (300 ng/ml) in de urine aan. Deze testen worden per 6 geleverd dus u kunt over een langere periode controleren op drugsgebruik en gemaakte afspraken.

De Testjezelf.nu Cocaïne Drugstesten worden al jaren gebruikt door onze professionele klanten in meer dan 80 landen. Nu ook geschikt voor het thuis testen op Cocaïne gebruik.

samenstelling
Drugstest

Gebruik
Leg de plastic pouch met de test klaar. Wanneer de test in de koelkast werd bewaard moet deze ongeopend voor gebruik eerst op kamertemperatuur worden gebracht
Voor het opvangen van de urine heeft u een glas of beker nodig.
Deze moet schoon en droog zijn en mag geen resten van afwasmiddel bevatten. Verder heeft u een stopwatch of een horloge nodig.

Urinemonster afnemen:
Vraag de te testen persoon om een urinemonster af te geven (in de beker te plassen)

Uitvoering van de test:
Neem de testcasetten en pipet uit de pouch. De legen plastic pouch en zakje met droogmiddel kunt bij het normal huisvuil doen. Start onmiddellijk na het openen van de pouch met testen.
Leg de cassette op een vlakke ondergrond en neem even de tijd om de testcassette rustig te bekijken.
Doop het puntje van de pipet in de urine en zuig een beetje urine op tot aan het streepje op de pipet.
Druppel nu 3 - 4 druppels urine in de ronde opening van de testcassette. Start onmiddellijk na het druppelen de stopwatch of horloge. U ziet nu dat het roodgekleurde vloeistof zich langzaam over het resultaatvenster van rechts naar links beweegt.
Lees het resultaat na 5 minuten af. Later dan 5 minuten aflezen is ook mogelijk, echter maximaal 15 minuten. Aflezen na 15 minuten kan een onbetrouwbaar resultaat opleveren.

Fabrikant / Distributeur
Testjezelf.nu, Hekkehorst 3, 7207 BS Zutphen
Leg de plastic pouch met de test klaar. Wanneer de test in de koelkast werd bewaard moet deze ongeopend voor gebruik eerst op kamertemperatuur worden gebracht Voor het opvangen van de urine heeft u een glas of beker nodig. Deze moet schoon en droog zijn en mag geen resten van afwasmiddel bevatten. Verder heeft u een stopwatch of een horloge nodig. Urinemonster afnemen: Vraag de te testen persoon om een urinemonster af te geven (in de beker te plassen) Uitvoering van de test: Neem de testcasetten en pipet uit de pouch. De legen plastic pouch en zakje met droogmiddel kunt bij het normal huisvuil doen. Start onmiddellijk na het openen van de pouch met testen. Leg de cassette op een vlakke ondergrond en neem even de tijd om de testcassette rustig te bekijken. Doop het puntje van de pipet in de urine en zuig een beetje urine op tot aan het streepje op de pipet. Druppel nu 3 - 4 druppels urine in de ronde opening van de testcassette. Start onmiddellijk na het druppelen de stopwatch of horloge. U ziet nu dat het roodgekleurde vloeistof zich langzaam over het resultaatvenster van rechts naar links beweegt. Lees het resultaat na 5 minuten af. Later dan 5 minuten aflezen is ook mogelijk, echter maximaal 15 minuten. Aflezen na 15 minuten kan een onbetrouwbaar resultaat opleveren.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overTestjezelf.nu Drugstest cocaine 6 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Braun Exactfit 3 bloeddrukmeter bovenarm 1 stuks 1 Stuks De Braun ExactFit ™ 3 Bloeddrukmeter voor de bovenarm bevat een geavanceerde  functie voor een beter overzicht van uw cardiovasculaire gezondheid gedurende de afgelopen 7 dagen.
    6999
    1 Stuks
  2. image
    A Vogel Passiflora rustgevende druppels 100 milliliter 100 Milliliter A Vogel Passiflora Complex
    1999
    100 Milliliter
  3. image
    Ellaone Filmomhulde tablet 30mg 1 tabletten 1 Tabletten ellaOne 30 mg tablet
    2249
    1 Tabletten
  4. image
    Idyl Teennagelschaar 1 stuks 1 Stuks Idyl Teennagelschaar
    1425 1140
    1 Stuks
  5. image
    Panadol Junior 125 mg 10 zetpillen 10 Zetpillen
    575
    10 Zetpillen