Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Get Plugged (1)
  2. Herriestoppers (1)
  3. NoNoise (1)
  4. Ohropax (1)

Geluidsdempend

Voor een rustige nacht

Een snurkende partner of lawaaierige buren kunnen u een slechte nachtrust bezorgen. Het gebruik van oordopjes, waarmee u ook op uw zij kunt slapen, dempt de omgevingsgeluiden en draagt zo bij aan een betere slaapkwaliteit.

5 Producten
Terug naar boven

Geluidsdemping voor een rustige nacht

Wanneer er wordt gewerkt in een lawaaierige omgeving zijn geluiddempers, zoals oordoppen, belangrijk om te gebruiken. Het beschermen van het gehoor is dan noodzakelijk, omdat het beschadigd kan raken door overmatig hard geluid. Slaapoordoppen zijn er om hinderlijk omgevingslawaai en snurkgeluiden te dempen, om ongestoord te kunnen slapen. Ook erg handig wanneer u wilt slapen in een vliegtuig. Ook voor muziekfestivals en concerten kunnen goede oordoppen waardevol zijn. U kunt blijven genieten van de muziek zonder dat uw gehoor beschadigd raakt. Waar u het ook voor nodig heeft, in ons assortiment vindt u gepaste gehoorbeschermers. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen