Filteren
Persoonlijke verzorging

Bij reuma en artrose

Reuma zorgt voor veel lichamelijke ongemakken. Gelukkig zijn er veel handige hulpmiddelen die helpen met de dagelijkse persoonlijke verzorging. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Persoonlijke verzorging

Hulpmiddelen voor bad en douche

Reuma is een nog ongeneeslijke ziekte die veel lichamelijke ongemakken met zich meebrengt. Pijn en stijfheid zorgen ervoor dat de meest simpele dagelijkse bezigheden lastig worden. Ook de persoonlijke verzorging wordt er niet eenvoudiger op. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die helpen bij de verzorging in de badkamer. Bijvoorbeeld de handige badborstels op een lange steel, speciale nagelknippers waarbij u geen kracht hoeft te zetten of een borstel om lotion over uw rug te verdelen. Het badritueel wordt zo veel gemakkelijker en u kunt blijven doen wat u altijd al deed.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.