Peak's Bakmix universeel glutenvrij 450 gram

Inhoud
450 Gram
399
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Bakmix universeel glutenvrij
Peak`s Bakmix universeel

Ingrediënten
Glutenvrije TARWEzetmeel (<20 ppm) dextrose LUPINEemeel SOJAlecithine verdikkingsmiddel (E415) zout rijsmiddel (E450i, E500ii)

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
energie 1421 kJ/336 kcal
vet 2,0 g
- waarvan verzadigd 0,53 g
- enkelvoudig onverzadigd 0,55 g
- meervoudig onverzadigd 0,83 g
koolhydraten 70,5 g
- waarvan suikers 3,32 g
voedingsvezel 4,8 g
eiwit 6,5 g
zout 0,86 g


Gebruik
Recepten

Recept voor koekjes:
Verwarm de oven voor op 170°C. Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en leg deze op een bakplaat. Bak de koekjes af in circa 18 minuten op 170°C.

Recept voor pizza:
Neem 200g universele bakmix en voeg hier 120ml lauwe melk, 25ml olijfolie en 15g verse of 7g droge gist aan toe. Geheel mixen met kneedhaken. Verdelen in twee bollen en verpakken in plastic en deze laten rijzen voor 20 minuten. Vervolgens op een bestuifde meelplank met een deegroller uitrollen. Pizzabodem met topping naar keuze beleggen. Verwarm de oven voor op 240°C en bak de pizza in 15 minuten af.
Tip: Voor melkvrij recept gebruik een melkvervanger.

Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Glutenvrije TARWEzetmeel (<20 ppm) dextrose LUPINEemeel SOJAlecithine verdikkingsmiddel (E415) zout rijsmiddel (E450i, E500ii)
Recepten Recept voor koekjes: Verwarm de oven voor op 170°C. Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en leg deze op een bakplaat. Bak de koekjes af in circa 18 minuten op 170°C. Recept voor pizza: Neem 200g universele bakmix en voeg hier 120ml lauwe melk, 25ml olijfolie en 15g verse of 7g droge gist aan toe. Geheel mixen met kneedhaken. Verdelen in twee bollen en verpakken in plastic en deze laten rijzen voor 20 minuten. Vervolgens op een bestuifde meelplank met een deegroller uitrollen. Pizzabodem met topping naar keuze beleggen. Verwarm de oven voor op 240°C en bak de pizza in 15 minuten af. Tip: Voor melkvrij recept gebruik een melkvervanger.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPeak's Bakmix universeel glutenvrij 450 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Capsinol Hooikoorts neusspray 20 milliliter 20 Milliliter Capsinol Hooikoorts neusspray
    1249
    20 Milliliter
  2. image
  3. image
    Damhert Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100 gram 100 Gram Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100g
    289
    100 Gram