Peak's Broodmix vezelrijk glutenvrij 450 gram

Inhoud
450 Gram
415
Er is voldoende op voorraad Op voorraad

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Broodmix vezelrijk glutenvrij
Peak`s Broodmix vezelrijk

Ingrediënten
Maïszetmeel teffmeel rijstmeel tapiocazetmeel zonnebloempitten verdikkingsmiddel (xanthaangom) lijnzaad SESAMzaad LUPINEmeel weipoeder (MELK) dextrose gejodeerd zout rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten) emulgator (SOJAlecithine) karamel calcium caseinaat (MELK) zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
energie 1529 kJ/362 kcal
vet 5,4 g
- waarvan verzadigd 0,9 g
- enkelvoudig onverzadigd 1,4 g
- meervoudig onverzadigd 2,9 g
koolhydraten 69,8 g
- waarvan suikers 2,6 g
voedingsvezel 8,4 g
eiwit 6,1 g
zout 0,77 g

 



Gebruik
Oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.

Broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!

Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Dafco b.v., Boxhornstraat 1, Schiedam
Maïszetmeel teffmeel rijstmeel tapiocazetmeel zonnebloempitten verdikkingsmiddel (xanthaangom) lijnzaad SESAMzaad LUPINEmeel weipoeder (MELK) dextrose gejodeerd zout rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten) emulgator (SOJAlecithine) karamel calcium caseinaat (MELK) zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)
Oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPeak's Broodmix vezelrijk glutenvrij 450 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Capsinol Hooikoorts neusspray 20 milliliter 20 Milliliter Capsinol Hooikoorts neusspray
    1249
    20 Milliliter
  2. image
  3. image
    Damhert Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100 gram 100 Gram Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100g
    289
    100 Gram