Peak's Broodmix wit glutenvrij 900 gram
Merk
Inhoud
900 Gram
528
Beperkt op voorraad, bestel nu
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Broodmix wit glutenvrij
Peak"s Broodmix wit
Ingrediënten
Maïszetmeel rijstmeel SOJAmeel verdikkingsmiddel (xanthaangom) zout
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Peak"s Broodmix wit
Ingrediënten
Maïszetmeel rijstmeel SOJAmeel verdikkingsmiddel (xanthaangom) zout
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100g | per 30 g: |
Energie (kJ) | 1477 | 443 |
Energie (kcal) | 349 | 105 |
Vet (g) | 2.9 | 0.9 |
waarvan verzadigd (g) | 0.7 | 0.2 |
waarvan mono-onverzadigde vetzuren (g) | 0.7 | 0.2 |
waarvan poly-onverzadigde vetzuren (g) | 1.4 | 0.4 |
Koolhydraten (g) | 73 | 21.9 |
waarvan suikers (g) | 1 | 0.3 |
Vezel (g) | 3.6 | 1.1 |
Eiwitten (g) | 5.9 | 1.8 |
Zout (g) | 0.65 | 0.2 |
Gebruik
Bereiding oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Maïszetmeel
rijstmeel
SOJAmeel
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
zout
Bereiding oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist