Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Warmies Kip
Kip

Gebruik
Er is veel behoefte aan een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. Deze knuffels zijn er voor jong en oud en kunnen eenvoudig en snel worden opgewarmd in een schone magnetron.
Voor langere tijd schenken ze een heerlijke warmte. De magnetronknuffels zijn gevuld met granen en gedroogde lavendelbloemen.
Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje! De knuffel kan ook in de vriezer worden gekoeld in een plastic zak. Heerlijk bij koortshoofdjes en pijnlijke plekjes. Veilig, voor elke leeftijd en goed voor duizenden warme knuffelmomenten! In diverse soorten en maten verkrijgbaar.
Onze producten worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.
In een schone magnetron slechts 90 seconden te verwarmen geniet je zo’n 2,5 uur van heerlijk warmte.

Waarschuwingen
Leg de warmies producten altijd op een schoon onderbord om brandgaatjes te voorkomen.
Nooit langer verwarmen dan aangegeven tijd.

Fabrikant
Volatile BV, Industrieweg 3, 8131 VZ Wijhe
Er is veel behoefte aan een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. Deze knuffels zijn er voor jong en oud en kunnen eenvoudig en snel worden opgewarmd in een schone magnetron. Voor langere tijd schenken ze een heerlijke warmte. De magnetronknuffels zijn gevuld met granen en gedroogde lavendelbloemen. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje! De knuffel kan ook in de vriezer worden gekoeld in een plastic zak. Heerlijk bij koortshoofdjes en pijnlijke plekjes. Veilig, voor elke leeftijd en goed voor duizenden warme knuffelmomenten! In diverse soorten en maten verkrijgbaar. Onze producten worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE. In een schone magnetron slechts 90 seconden te verwarmen geniet je zo’n 2,5 uur van heerlijk warmte.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overWarmies Kip 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Naif Baby & kids plastic-free wipes 54 stuks 54 Stuks Baby wipes plastic free 54st
    399
    54 Stuks
  2. image
    Bepanthen Zalf baby 30 gram 30 Gram Zalf baby 30g
    519
    30 Gram
  3. image
    Nutrilon 4 Dreumes groeimelk poeder 800 gram 800 Gram Nutrilon Dreumesmelk 4 is een speciale melk voor kindjes van 1 tot 2 jaar.
    2010
    800 Gram
  4. image
    Luuf Balsem baby 30 gram 30 Gram
    729
    30 Gram
  5. image
    Nuby Natural flex cherry fopspeen 6-36 mnd groen/blauw 1 stuks 1 Stuks Natural flex cherry fopspeen 6-36 maanden 1st
    399
    1 Stuks