Joik Fragrant roomspray fresh 100 milliliter

Merk
Inhoud
100 Milliliter
2700
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Joik Fragrant roomspray fresh
Verfris je huis en vul het met de aroma"s die je lekker vindt om een gastvrije sfeer te creëren. Fresh is een sappige en jeugdige geurcombinatie van verse appels, komkommer, grapefruit en een verfijnde mix van exotische bloemen, muskus en sensueel hout. Een complexe, schone en frisse geur. Onze geurige ruimtespray is gemaakt op milieuvriendelijke plantaardige basis en met geuroliën van de hoogste kwaliteit. Het is een elegant accessoire voor elk interieur en vult elke kamer met zijn eigen kenmerkende geur. Het is ideaal voor woonkamers, kantoren, slaapkamers, keukens of badkamers.

Gebruik
Spray twee tot drie maal in de lucht en ververs indien nodig. Spuit niet rechtstreeks op een oppervlak omdat de vloeistof kwetsbare materialen kan beschadigen, test altijd eerst op een kleine verborgen plek!

Waarschuwingen
Aandacht! de vloeistof kan textiel, houten en plastic oppervlakken beschadigen. Bij aanraking met de huidt, was met water en zeep. Uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.

Fabrikant / Distributeur
Distributeur Benelux: , Yaviva ECO cosmetica, Kwekerijweg 2b, 3709JA Zeist, , Fabrikant: , Joik OÜ, Tänassilma tee 27, Saku vald, Harjumaa, 76406 Estonia
Spray twee tot drie maal in de lucht en ververs indien nodig. Spuit niet rechtstreeks op een oppervlak omdat de vloeistof kwetsbare materialen kan beschadigen, test altijd eerst op een kleine verborgen plek!

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overJoik Fragrant roomspray fresh 100 milliliter
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    WC Eend Blok pine fresh 40 gram 40 Gram WC Eend Blok pine fresh
    177
    40 Gram
  2. image
    Duracell Knoopbatterij 384-392 SBL1 1 stuks 1 Stuks Duracell Silver Oxide munt- en knoopbatterijen hebben een garantie van 3 jaar in de opslag, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze batterijen klaar zullen zijn wanneer u ze nodig hebt.
    265
    1 Stuks
  3. image
    HG X kruipend ongedierte spray 400 milliliter 400 Milliliter HG X Spray tegen kruipend ongedierte
    1539
    400 Milliliter
  4. image
    Roxasect Mottenval 1 stuks 1 Stuks De Roxasect mottenval bestrijdt motten.
    799 599
    1 Stuks